| Waga produktu | 3 kg |
| Rodzaj opakowania | Worek |
| Zawiera witaminy | Tiamina; Witamina B2; Witamina E; Witamina D3; Witamina B6; Kwas foliowy; Witamina B5; Witamina B12; Witamina C; Witamina B3; Witamina A; Biotyna |
| Zawiera przeciwutleniacze | Tak |
| Wiek zwierzęcia | Dorosły |
| Wielkość psa | Mini (5 - 10 kg) |
| Efekty zdrowotne | Skóra i sierść |
| Rasa psa | West Highland White Terrier |
| Smak karmy | Drób; Kukurydza |
| Seria | ROYAL CANIN Breed Health Nutrition |
| Kategoria | Dla psa |
| Kategoria produktu | Karma sucha |
| Wielkość rasy | Mała rasa - do 10 kg |
| Dodatkowe cechy | Zdrowie ogólne |
| Rasa pupila | West Highland White Terrier |
| Wiek pupila | Dorosły |
| Zakres wagowy | 2 kg - 4,9 kg |
| Główny smak | Kurczak |
| Ostrzeżenia | Przestrzegać zalecanej dawki karmy zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.; Zapewnić, że miska psa jest zawsze czysta, aby zapobiec zanieczyszczeniu karmy.; Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. |
| Zawartość kwasu foliowego (witamina B9) | 13,6 mg/kg |
| Zawartość witaminy D3 | 800 IU/kg |
| Zawartość magnezu | 0,07% |
| Zawartość witaminy B12 | 130 μg/kg |
| Zawartość witaminy A | 31000 IU/kg |
| Zawartość witaminy C | 300 mg/kg |
| Fosfor | 0,65% |
| Wapń | 0,78% |
| Zawartość tauryny | 2000 mg/kg |
| Zawartość żelaza | 215 mg/kg |
| Popiół surowy | 6% |
| Zawartość biotyny | 3070 μg/kg |
| Zawartość miedzi | 10 mg/kg |
| Zawartość tłuszczu | 16% |
| Zawartość kwasu pantotenowego (witaminy B5) | 144,9 mg/kg |
| Zawartość tiaminy (witaminy B1) | 26,9 mg/kg |
| Zawartość selenu | 0,41 mg/kg |
| Sód | 0,4% |
| Zawartość witaminy E | 600 mg/kg |
| Metaboliczna energia (ME) | 3918 kcal/kg |
| Zawartość cynku | 242 mg/kg |
| Zawartość manganu | 72 mg/kg |
| Zawartość niacyny (witaminy B3) | 481,9 mg/kg |
| Zawartość witaminy B6 | 75,6 mg/kg |
| Włókna surowe | 1,4% |
| Białko | 21% |
| Zawartość ryboflawiny (witaminy B2) | 48,5 mg/kg |
| Zawartość jodu | 5,9 mg/kg |
| Zawartość potasu | 0,7% |
| Gwarancja | Brak |
Opis